Vrienden van de Dieptetuin
  ' Je komt als je kunt en je doet wat je kan '
 
 

Vriend worden als donateur.

Wij zijn continu actief op zoek naar meer ‘vrienden’ als vrijwilliger of donateur. Mocht u niet in de gelegenheid zijn als vrijwilliger actief mee te werken in de tuin en ons toch willen ondersteunen, dan kan dat door middel van een donatie. Ook als donateur wordt u op de hoogte gehouden van speciale bijeenkomsten of gebeurtenissen in of rond de Dieptetuin. 

Aanmelden als donateur

U meldt zich aan als donateur door uw vrijwillige bijdrage te storten op bankrekeningnummer NL25 TRIO 0254 7162 53  bij Triodos Bank ten name van Stg. Vrienden van de Dieptetuin en vermeldt daarbij tevens uw e-mailadres. Ook kunt u het contactformulier hiervoor gebruiken. U ontvangt dan automatisch een bevestiging van ons secretariaat. U wordt 'Vriend voor het leven’ door eenmalig een grotere bijdrage ( min. €100,-) te storten. Als donateur wordt u persoonlijk uitgenodigd voor evenementen die de Stichting al dan niet in samenwerking met derden in of rond De Dieptetuin organiseert.

Wij zijn een culturele ANBI

Omdat de Stichting 'Vrienden van de Dieptetuin' zich bezig houdt met de zorg voor een rijksmonument, wordt onze stichting door de belastingdienst erkend als een culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Donateurs van culturele ANBI’s hebben vanaf 2012 een extra belastingvoordeel, omdat voor hen een extra giftenaftrek geldt. Meer informatie bij de belastingdienst

E-mailen
Bellen
Info